SIPIRO vzw

Boek ons voor een initiatie

Wil je eens kennismaken met deze toffe sport ? Wil je rope skipping aanbieden als activiteit op je sportdag, kamp of bedrijfsfeest ? Dan is een initiatie dé oplossing. Onze gediplomeerde lesgevers leren je graag een uurtje, een voormiddag of een hele dag lang de basiskneepjes van rope skippen.

Initiaties kunnen enkel in het weekend of tijdens schoolvakanties

Ben je geďnteresseerd in een initiatie? Stuur dan een mailtje naar info@sipiro.be.

Proeven van rope skipping?

Boek ons voor je verjaardagsfeest

Vier je verjaardag op een sportieve, toffe en originele manier bij Sipiro ! Verjaardagsfeestjes hebben steeds plaats in onze sportzaal (Meersstraat in Gent) en zijn mogelijk op woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag. Alles is natuurlijk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze sportzaal en lesgevers.

Wij voorzien activiteiten van 14u tem. 17u. Het feestje is opgedeeld in 4 delen (2 x initiatie rope skipping & 2 x spelletjes). Alles is natuurlijk afgestemd op het niveau van de deelnemers. Tussendoor is er natuurlijk tijd om iets te eten en cadeautjes te openen :-). De jarige krijgt sowieso een kadootje van de club.

T.e.m. 15 deelnemers kost het 150 Euro. Wij voorzien twee lesgevers. Vanaf 16 deelnemers vragen wij 200 Euro. Er zullen dan 3 lesgevers aanwezig zijn. Taart, versnaperingen en drinken zijn hierin niet voorzien. Daar kan je zelf voor zorgen.

Interesse ? Aarzel niet om ons te contacteren via verjaardagsfeest@sipiro.be.


Sipiro Sterrenclub, opdrachten met brio geslaagd !

We daagden jullie het afgelopen seizoen uit om van Sipiro een sterrenclub te maken. Er werden opdrachten gelanceerd waarmee sterren konden worden verdiend.

Sommige van deze opdrachten waren voor op training, sommige liepen over het hele seizoen. Sommige waren enkel voor springers, andere voor ouders, bestuur en/of sympathisanten. Iedereen kon dus helpen om 20 sterren te verdienen tegen de clubdemo op 29 april.

En dat is grandioos gelukt, kijk maar naar dit overzichtsfilmpje.

 

Contact

SIPIRO VZW

info@sipiro.be

0470 60 80 75

(Enkel tijdens recreatie trainingsuren)

HOOFDZAAL
Sportzaal Sint-Pietersinstituut
Meersstraat 131 b
9000 Gent

EXTRA ZAAL (enkel competitie)
Sportzaal KLIM
Sint-Pietersaalststraat 86
9000 Gent